Vanuit mijn praktijk in Schoonhoven bied ik coaching en bemiddeling aan paren en individuele personen, tijdens en na hun scheiding. Zo begeleid ik als mediator paren bij hun scheiding. Ook als het een hoog conflict scheiding betreft (ook wel complexe scheiding of vechtscheiding genoemd).

Scheiden met mediator

Scheidingsbemiddeling in de omgeving van Lopik

De kans is groot dat je in de periode voor en tijdens je scheiding in een emotionele wervelstorm terecht komt. Je wereld staat op zijn kop. Tegelijkertijd moet er van alles geregeld worden op zakelijk en financieel gebied. Als er één of meer kinderen zijn, dan moet er ook veel geregeld worden rondom hen. Wanneer je gezamenlijk jullie scheiding wilt regelen in overleg, waarbij jullie zelf beslissingen nemen en afspraken maken, kan het prettig zijn om een scheidingsmediator in te schakelen. 

Als psycholoog mediator gespecialiseerd in het begeleiden van scheidingen, kan ik jullie daarnaast helpen om een goede start te maken met de verwerking van de scheiding, om zo de weg vrij te maken naar een nieuwe gelukkige toekomst voor ieder van jullie. Dit zal een positief effect hebben op de sfeer tussen jullie, waardoor de kans op toekomstig gedoe verkleind wordt. Dat kan met name gewenst zijn wanneer jullie na de breuk als ouders samen verder gaan en/of wanneer jullie een gezamenlijk sociaal netwerk hebben. 

Nicole Buck

WIE IS NICOLE BUCK?

Volg de link hieronder om meer te weten te komen over wie ik ben, mijn achtergrond qua opleidingen, eerdere werk en de twee waarden die voor mij belangrijk zijn en terugkomen in mijn werk als coach en mediator. Ik hoop dat je op die manier al een eerste inschatting kunt maken of ik de juiste persoon voor jou of jullie ben. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek.

gratis kennismakingsgesprek

Nieuwsgierig? Of wil je meer informatie? Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

E-mail: Nicole@najescheiding.nl

Telefoon: 0642818004